Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Шановні колеги!

В Україні склалася дуже складна ситуація, яка в тому числі поставила виклик всім закладам освіти.
У наших руках майбутнє: від нашої щоденної праці у таких складних умовах залежить майбутнє Коледжу, оскільки батьки абітурієнтів реагують на наші оперативні відповіді на їхні питання, а також чекають від нас професійності і інформаційної підтримки організації навчального процесу.
Батьки студентів також вимагають виконання від нас умов контракту – безперевного надання освітніх послуг.
Відповідно до Положення про дистанційне навчання, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 25.04.2013  № 466:
«Отримання навчальних матеріалів, спілкування між суб’єктами дистанційного навчання під час навчальних занять, що проводяться дистанційно, забезпечується передачею відео-, аудіо-, графічної та текстової інформації у синхронному або асинхронному режимі.»
Хочу звернути вашу увагу, що дистанційний режим не виключає спілкування студент-викладач, а лише перетворює його в іншу форму. Жоден студент не повинен залишитись поза увагою викладача.
Прошу враховувати всі обставини, що наразі склалися в країні.
З метою обміну досвідом прошу вас надати опис вашого підходу до дистанційного навчання та можливі пропозиції для покращення навчального процесу на електронну пошту Коледжу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Заздалегідь вдячна.
 
З повагою
Директор Фінансово-правового коледжу
Губанова Тамара Олексіївна