Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

ВСТУП В МАГІСТРАТУРУ У 2024 РОЦІ

Для вступу на магістра зі спеціальності 081 Право на основі здобутого ступеня бакалавра потрібно скласти ЄВІ. Також, окрім ЄВІ, необхідно скласти ще ЄФВВ.
Обов’язковою умовою складання ЄВІ та ЄФВВ для вступу в магістратуру є реєстрація вступника.
Приймальні комісії вишів здійснюють реєстрацію за умови особистої присутності вступника (особиста реєстрація) або дистанційно (дистанційна реєстрація).
Реєстрація для складання єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування триватиме з 7 до 29 травня.
Вступник вважається зареєстрованим після виготовлення бланка екзаменаційного листка.
Під час реєстрації приймальна комісія перевіряє достовірність інформації, наданої вступником, і створює запит до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) на формування бланка екзаменаційного листка.
Формування бланка здійснюються за допомогою сервісу, розміщеного на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Вступникам в магістратуру, які планують для участі в ЄВІ та ЄФВВ реєструватися дистанційно, треба заздалегідь отримати кваліфікований електронний підпис.
До 17 червня всі зареєстровані учасники іспитів отримають на своїй інформаційній сторінці «Кабінет вступника» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування.
Основна сесія проведення магістерських іспитів розпочинається 24 червня та завершується 15 липня.
Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження необхідних документів розпочинається 01 липня.
Подання заяв для вступу розпочинається 1 серпня та закінчується о 18:00 22 серпня.

Строки зарахування магістрів на бюджет

Рекомендації для зарахування за державним замовленням (на бюджет) надаються не пізніше ніж 24 серпня.
Вимоги до зарахування (подання оригіналів документів) мають бути виконані до 18:00 години 26 серпня.
Наказ про зарахування на бюджет видається 27 серпня.
Переведення на вакантні бюджетні місця та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання на контракт, здійснюється не пізніше ніж 31 серпня.
Реєстрація та робота електронних кабінетів вступників закінчується 31 жовтня.

Строки зарахування магістрів на контракт

Надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції, здійснюється не раніше 28 серпня.
Зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб відбувається не пізніше ніж 30 вересня.
Для вступу в магістратуру на контракт на основі ступеня бакалавра заклади освіти можуть встановлювати додаткові строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб у межах з 01 липня по 31 жовтня.
При цьому використовуються результати єдиного вступного іспиту, або єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування, або результати фахового іспиту, складеного в закладі вищої освіти.
Заклади вищої освіти в Правилах прийому можуть передбачати зарахування вступників в магістратуру на контракт на основі ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) в декілька етапів (у тому числі до дати закінчення прийому документів) за умови зарахування таких вступників до 31 жовтня 2024 року.