Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

        

УВАГА!

Фінансово-правовий коледж спільно з офіційним туристичним  партнером-компанією MICE House Київ запланував третій Євротур, що відбудеться у першій половині листопада 2019 року.
Третій Євротур здійснюється в рамках навчального процесу з відвідуванням урядових інституцій Європейського Союзу, університетів країн-членів ЄС, вивчення та запозичення досвіду навчання за Болонським процесом студентами Коледжу.
Туристична компанія MICE House ексклюзивно розробляє тур для студентів Коледжу, враховуючи навчальне навантаження, програму відвідувань урядових інституцій ЄС, інтереси студентів. Увага приділяється як змістовній, так і культурно-розважальній складовій Євротуру.

Запланована країна проведення: Італія

Дата: Листопад 2019 р.

Транспорт: Авіа переліт

Нагадуємо, що підставою для зарахування додаткових балів з профільних навчальних дисциплін є ВИКЛЮЧНО Євротур, що відбувається з дозволу адміністрації Коледжу та відповідно до Угоди про співпрацю з туристичним агентством (що передбачає офіційний розрахунок та забезпечення кожного студента страховим полісом), яке здійснює свою діяльність відповідно до Ліцензійних умов провадження туристичної діяльності (затвердженої Постановою КМУ №991-2015-п від 22.07.2019 р.).

Актуальну інформацію просимо перевіряти на офіційному сайті Коледжу http://fpk.in.ua або на сторінці Facebook https://www.facebook.com/fpkinua/

З подробицями другого Євротуру можна ознайомитись за посиланнями: